Pieters

Cleaning Groep

Traditionele schoonmaak

Omdat een klant wil weten waar hij aan toe is. Omdat hij middels een urenregistratie duidelijk kan zien hoe lang er gewerkt wordt. Omdat een klant niet teveel wil betalen en omdat een klant deskundig en tevreden personeel over de vloer wil hebben; daarom wordt gekozen voor de Pieters Cleaning Groep.

Voor de traditionele schoonmaakwerkzaamheden garandeert de Pieters Cleaning Groep een professionele aanpak. Schoonmaken is een vak en een vak moet je leren, zo luidt het uitgaanspunt. Om kwaliteit van het werk te garanderen worden de medewerkers van de Pieters Cleaning Groep geschoold via een uitvoerig scholingsprogramma van de SVS, de opleidingsinstantie voor de schoonmaakbranche.

Het traditionele schoonmaakprogramma biedt ruime mogelijkheden voor de opdrachtgever. Middels een duidelijk werkprogramma kan exact worden afgesproken welke werkzaamheden, wanneer verricht moeten worden. de Pieters Cleaning Groep kan het pakket naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld het beheer van sanitaire accessoires en de schoonmaak van inloopmatten. Ook specialistische tapijtreiniging kan een onderdeel vormen van het pakket.